Відбулася Рада Коша в Україні

Новини > Відбулася Рада Коша в Україні


25.10.2009

У осінньо-зимовому Славському, 17 і 18 жовтня, відбулася щорічна Рада українського Коша Загону ЧК. Не злякалися карпатських снігів і туманів й таки прибули на Раду 24 братчики різного стану.

Звіти про роботу за минулий рік – Кошового Загону, курінного куреня УПС Ч. 5, курінного куреня УСП Ч. 23, скарбника – були мудро, критично, всебічно, по-діловому оцінені, і уступаючому проводу був наданий абсолюторій. «Торішній провід» полегшено зітхнув, а потенційні кандидати відчутно напружилися, коли Рада підійшла до питання вибору нового проводу.

У конкурсі ідей та програм розвиту Загону в такий важливий для країни 2010 рік (вибори Глави держави, побудови олімпійських об’єктів до Євро 2012, одружень братчиків та підвищення народжуваності в Україні) більшість голосів на нового Кошового Загону отримав Роман Чернишов. Курінним куреня УПС Ч. 5 хотіли побачити Миколу Ханаса, а новим курінним куреня УСП Ч. 23 обрали Володимира Карпінця.

Іншим важливим рішенням Ради стало затвердження складу Референтури СВТ. Так, Референтом СВТ на наступні 3 роки було призначено пл.сен. Ігоря Кітелу, а комендантом СВТ-2010 – ст.пл. Ростислава Аркадьєва.

Ще до Загону прийшли три прихильники: Олег Подолюк, Олег Табун, Андрій Мельничук. Хлопці з гумором і навіть спортивні. А ще декілька калиняк отримали нові псевда, але про це – далі.

 

Жовтень 2009 р.Б.

Вістує "Гоголь"


назад



© «Червона калина». Всi права застережено.