змаг з футболу у Львові
Спартакіада-2004
Спартакіада-2005
Спартакіада-2006
Спартакіада-2007
Змаг Охримовича-2008
Спартакіада-2008
Змаг Охримовича-2009
Спартакіада-2011

Діяльність - Змаги та спартакіади: Спартакіада-2008

Найперше. Були трохи злі, коли дізналися, шо через завелику кількість зголошень стпл команд, участь від ЧК зможе взяти лише одна команда. Спочатку навіть думали з того всього нікуди не їхати взагалі, але, заспокоївшись і обдумавши все, таки махнули в Франик. "Першим" складом. З єдиною метою: нарешті виграти перші місця у всіх видах. Але, вкотре, нітуттабила...

Хоча спочатку все йшло як не можна добре: свої ігри з футболу і волейболу вигравали практично на одному диханні, неодмінно зустрічаючись у фіналах із давніми запеклими суперниками, але дуже добрими друзями ;-), "старими" "чортами" (видно, після березневого Змагу Охримовича в Стрию до хлопців повернулася молодість). Тішить, шо і футбол, і волейбол у "чортів" таки виграли. Та ше й сил досить багато зекономили. Пригадуючи минулорічну подвійну перемогу в баскеті, були практично переконані: цього року є шанси виграти все.

Що було далі тепер навіть і згадувати соромно. Так погано ми, напевно, ше ніколи не грали! Та яке там "напевно"? Настільки погано ми ТОЧНО ше ніколи не грали! Як і точно вперше мусили більше, ніж звичайно, слідкувати за змаганнями в якості глядачів. Хоча це аж ніяк не применшує заслуги "мурлик", які по-справжньому здивували напористістю, зарядженістю на боротьбу і віддачею. Хлопці можуть сміло гордитися собою і записати день 25 жовтня 2008р., коли вони перемогли ЧК в баскетболі, червоним кольором в своєму "мурлицькому" календарі. Додам, що хлопці не зупинилися на перемозі над нами, і дійшли до фіналу, де, щоправда, поступилися тим таки "чортам", які, за запропонованою організаторами схемою підрахунку балів, мали ставати абсолютними переможцями Спартакіади.

А завершилися змагання на Спартакіаді-2008 на не дуже приємній ноті. Зі слів організаторів, "чорти" використали в іграх більше граців, ніж це було дозволено. Через це їх було пост фактум дискваліфіковано і позбавлено першого місця. Зайвий раз навіть не хочеться повертатися до обговорення цього інциденту, але факт залишається фактом: офіційного переможця Спартакіади-08 не визначили, з ЧК всього-на-всього на другому місці.
Завершити ж дозвольте на приємній ноті. Так, цього року на Спартакіаді дебютувала команда близького нам куреня "Червоні Маки". Мені чомусь здалося, що дівчата додали змаганням якоїсь граційності і витонченості, чи не так? ;-) Ще приємніше, що дівчата, на відміну від нас, хоч і не без проблем, але стали абсолюними чемпіонками, здобувши 3 місце з волейболу, 2 місце з гандболу і перемігши в баскетболі. З чим ми їх і вітаємо!

Крім того, не менш приємним здивуванням стало 2 загальнокомандне місце команди юнаків зі Стрийської станиці - дуже навіть не далекої мені станиці, ше й, до всього, з рідним батом Даньою в складі =).

Так що, знову ми "напороли", знову не змогли все виграти, і далі буде...

Роман Чернишов

Фотогалерея: Спартакіада 2008

© «Червона калина». Всi права застережено.