У Самборі пройшла окружна спартакіада

Новини > У Самборі пройшла окружна спартакіада


02.05.2018

Ось і відбулась найбільш очікувана подія цієї весни – «Спартакіада 2018».  Незважаючи на виснажливу дорогу та страх перед важким випробуванням, гравці 10-ти команд пройшли ці 2 дні пліч-о-пліч з величезним бажанням перемогти. Юнаки з Львівської округи, а саме: Дрогобича, Старого Самбора, Хирова, Самбора, Рудок, Львова та Стрілок, - не лише проявили свою активність та наполегливість, а й показали усі свої вміння на полі, за що й отримали заслужені нагороди.

 

Серед юнаків:

1 місце – «Онишкевичі» (к.ч.81 ім.С.Онишкевича)

2 місце – «Ростиславичі» (к.ч.61 ім.О.Тисовського)

3 місце – «Гайдамаки» (станиця Хирів)

 

Серед юначок:

1 місце – «Красні» (к.ч.86 ім.Н.Красник)

2 місце – «Колібрі» (осередок Стрілки)

3 місце – «ASTRO» (к.ч.26 ім.О.Пчілки)

 

Найактивнішими гравцями з футболу, волейболу, гандболу та алтимату стали учасники команд «Ростиславичі» - Павло Гриб та «ASTRO» - Катя Бубняк.

А ось так про змаг пишуть ті, хто спільно з нами творив нову історію:



«Я маю надію, що всі учасники отримали масу задоволень від змагу. Радий, що з кожним роком учасники стають все більш підготовленими  до змагань, що є дуже добре. Також це є неабияке суперництво, яке зміцнює учасників фізично і надає впевненості для подальших звершень».
(бунчужний, ст.пл.Петро Віняр)

 

«На Спарті було класно, я знайшла багато нових друзів. Було важко, але ми старалися. Були перемоги і поразки, хоч ми і не взяли жодного місця, ми не засмутилися. Після спарти залишилося багато спогадів. Я дуже дякую всім за ці чудово проведені два дні». (Софія Іванишин, «Гайовські»)

 

«Загалом дуже крута спарта! Нові знайомства та емоції. Турботливий  провід. Дякую за таку класну спарту і подарунок за «найкращий спортовець серед юначок» теж дуже крутий!» (Катя Бубняк, «ASTRO»)

 

«Спарта була шикарною. Досі ці емоції перехоплюють. Реально все організовано і добре продумано. Хотілось, звичайно, більше команд і більше видів спорту. Спарта - це реально круто. І попри всі мінуси, вона залишається найтоповішим пластовим дійством. І ще: місто Самбір дуже підходить для Спартакіади. Продовжуйте в тому ж дусі». (Ростислав Бережницький, «Ростиславичі»)

 

«Це були 2 неймовірні дні! Я дужеее рада, що поїхала на спарту, адже завдяки їй я здружилась з новими людьми і тепер є чимало спогадів. Не здобуті нами призові місця не засмутили нас, а ще більше змотивували приїхати у 2019 та спробувати це знову. Ці два дні пройшли настільки швидко, що я вже сумую і чекаю наступного року! Також хочу подякувати кожній людині, котра зробила ці  дні такими хорошими!" (Марія Фещин, «Гайовські»)


Не менш важливою є безпосередня участь у проведенні змагу братчиків 23-го куреня УСП «Загону «Червона Калина», адже завдяки їхній ініціативі «Спартакіада 2018» втілилась у життя.

Спільно з проводом Львіськоі округи дякуємо за сприяння у проведенні змагу Департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА та за спонсорську допомогу магазину спорядження «Робінзон». Також, висловлюємо вдячність за довготривале сприяння у розвитку пластового руху на Львівщині Українську Галицьку Асамблею.


Спасибі усім, хто приєднався до проведення заходу! До нових зустрічей!

 

З любов’ю,

Провід "Спартакіади-2018"

 

 

Більше фото: ТУТ


назад



© «Червона калина». Всi права застережено.